- Ikke noe ekstra press på Coutinho

Philippe Coutinho imponerte stort mot slutten av fjorårssesongen, men Brendan Rodgers insisterer på at det ikke hviler noe ekstra press på brasilianeren foran den kommende sesongen.

- Han vil ikke få noe mer ansvar enn hva vi har gitt ham tidligere. Han er en spiller jeg ville betalt for å se. Han er et helt utrolig talent. Han ble nylig 21 år, er veldig ydmyk, og ønsker å forbedre seg og bli en enda bedre spiller, uttalte Rodgers under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Han kan spille i flere posisjoner. Det er det fine med ham. Dere har sett ham spille i rollen som nummer 10, og både i en dypere posisjon og ute på siden. Han kan til og med spille sentralt på midtbanen. Han er en vidunderlig fotballspiller.

- Hans største fortrinn er at han er effektiv. Han scorer og skaper mål. Klarer han det jevnlig over hele sesongen vil det føre oss som gruppe i en god posisjon.

- Vi krever mye av spillerne. Hele laget kjenner sine oppgaver inn og ut. Det hviler alltid et visst ansvar på angriperne når det gjelder å skape og score mål, men det er samtidig ansvaret til alle. Dersom alle tar den utfordringen vil det gå bra med oss.

- Som gruppe er vi fleksible taktisk. Vi vil gjøre små endringer i formasjonen vår. Det som er viktig er at spillerne vi henter inn er intelligente. Når du jobber med intelligente spillere, har de kapasitet til å spille i flere posisjoner. Det er en egenskap som Philippe besitter.

- Jeg vet hva som er hans beste posisjon, men for at laget skal vinne en kamp eller gjøre noe annerledes taktisk er han fleksibel og fornøyd med å spille i ulike posisjoner. Han er fortsatt like effektiv og holder det samme nivået.