- Ikke spørsmålstegn ved dommerens integritet

Brendan Rodgers fastholder kritikken av dommer og linjemann mot Manchester City, men hevder han ikke betviler at dommeren var upartisk. Han snakket på vegne av Liverpools supportere.

Brendan Rodgers står i fare for å bli straffet etter kritikken han hadde mot de sortkledde etter søndagens kamp mot Manchester City, hvor han bl.a. håpet at man ikke fikk oppleve flere lokale dommere når en skulle spille kamp i Manchester igjen. Han hevder nå at det siste var ment som en kritikk av FA og hvordan man valgte ut dommere, heller enn at det var et tegn på at han satte spørsmålstegn ved integriteten til Lee Mason.

- I forhold til geografien, satte jeg definitivt ikke tvil om integriteten til dommerne, kommenterte Rodgers på dagens pressekonferanse. – Jeg forstår deres jobb til fulle. Det var mer en form for logisk tenking med tanke på å ha en dommer fra den delen av verden til å dømme i Manchester.  Jeg vil anta at Mike Dean, som er fra Wirral, ikke har dømt Liverpool mange ganger de siste årene.

- Jeg tror det er noe som naturlig skjer, fortsatte manageren om det faktum at det engelske fotballforbundet (FA) nå skal vurdere hans uttalelser. – Jeg var bare ærlig etter kampen. Jeg tror FA og dommerforeningen vet utmerket godt at jeg er en som er engasjert i å støtte dommere. Jeg er ikke en som rakker ned på dommere etter alle kamper, jeg har alltid hatt respekt for dem. Jeg ber min stab om å være respektfulle.

- Jeg tror de vil skjønne hvorfor jeg kom med en uttalelse slik som jeg gjorde i går. Det er klart jeg var følelsesmessig påvirket etter kampen. De vil selv bestemme hvilken avgjørelse de vil ta.

- Jeg må snakke på vegne av denne klubbens supportere. Avgjørelsene som ble tatt var svake, jeg mener det er bevis for å kunne si det. Dette er en klubb hvor millioner av mennesker er følelsesmessig engasjert, som manager representerer jeg dem.

- Jeg er sikker på at de rundt omkring i verden ville av stilt spørsmål ved de avgjørelsene som ble tatt. For å gjenta meg selv, de var ikke gode.

- Jeg er sikker på at dette er noe som vil bli sett på, men jeg vil alltid kjempe i mitt hjørne. Det er slik jeg er, men jeg respekterer samtidig de som bestemmer. Vi må bare vente og se hva som skjer.