- Imponert over kreativiteten til Coutinho

Jose Enrique uttaler til Liverpoolfc.com at han er imponert over hvor kreativ Philippe Coutinho er som fotballspiller.

Coutinho har imponert med to scoringer og to målgivende pasninger i sine fem første kamper for Liverpool. Slikt blir lagt merke til. Også av lagkameratene.

- Alle topplagene må ha en god keeper, gode forsvarsspillere og en god midtbane. Dette er viktige ting. Men spillerne som utgjør den største forskjellen er de som spiller i angrep, slår Enrique fast.

- Det er derfor angriperne er de som er mest etterspurt i hele verden. Spissene og vingene.

- Coutinho er en av disse spillerne som kan gjøre et mål eller slå en målgivende pasning ut av ingenting. Han er som Luis Suarez, og skaper noe ut av ingenting. Han kan utfordre og skape noe selv om han har to motspillere på seg.

- Du behøver denne type spillere på laget i kamper hvor laget ikke spiller bra. De kan produsere noe og forandre kampen fullstendig. Coutinho har disse egenskapene.

- Sør-amerikanske spillere er veldig teknisk gode med ballen. De snakker også spansk alle sammen, noe som er fint for meg. Jeg forstår dem veldig lett. Sør-amerikanske og spanske spillere tenker fotball på samme måte. Vi er like som folkeslag. Vi liker å ha ballen i beina, og vi forsøker å holde på den, avslutter Enrique.