- Ince-kjøp lite sannsynlig

Brendan Rodgers uttalte etter kveldens kamp på Emirates at det er lite sannsynlig at Liverpool kommer til å kjøpe Thomas Ince i dette transfervinduet.

- Ince er en av spillerne vi kunne ha forsøkt å gjøre en avtale for, men det ser ut til å bli litt for komplisert. Jeg tror ikke vi kommer til å kjøpe flere spillere, siteres Rodgers av BBC Sports.

- Det vil bli vanskelig å kjøpe Ince. Det handler også om hva vi har råd til.

- Dersom Tom fortsetter i Blackpool betyr det dog ikke at han aldri vil komme til Liverpool. Men i dette vinduet ser det ut som det blir vanskelig å få til.

- Vi har hatt et flott transfervindu ved å hente inn Coutinho og Daniel Sturridge.

- Vi er henrykt over å ha fått fatt i Coutinho. Jeg elsker spillere som kan utgjøre en forskjell offensivt, og det er noe han kan. Jeg har kjent til ham siden han var 15 år gammel og fikk sitt gjennombrudd i Brasil.

- Han er et vidunderlig talent, og en stor tekniker med hurtighet og styrke. Han er fleksibel, og på midtbanen kan han spille både sentralt og ute på kantene.

- Eierne har vært strålende og støttet meg veldig. Daniel Sturridge har vært helt fantastisk for oss siden han kom til klubben, og med Coutinho på plass har vi nå enda en ung spiller som likevel er veldig rutinert. Dette var et kupp for oss, for Inter ønsket ikke å selge ham, men han ønsket å komme til oss.