- Ingen bud er lagt inn ennå

Brendan Rodgers forteller at Liverpools speidere jobber hardt for å identifisere sommerens transfermål, men ingen bud er lagt inn ennå.

Under dagens pressekonferanse på Melwood uttalte Rodgers at det foreløpig ikke er lagt inn bud på noen nye spillere, men manageren har tro på at jobben som foregår i kulissene skal bære frukter i løpet av sommeren.

- Speiderne gjør en fantastisk jobb. De er oppofrende i sitt arbeide. De snur alle stener i sin søken etter å finne de spillerne vil trenger for å bli bedre, sa Rodgers.

- Prosessen startet med en gang forrige transfervindu stengte. Så snart vi hadde staben på plass som vi trengte, begynte de å jobbe umiddelbart. Vi så at vi høstet frukter av dette arbeidet i januar. Forhåpentligvis kan vi ha et like godt transfervindu nå i sommer. Et virkelig positivt vindu.

- Klubben er helt annerledes nå enn for ett år siden. Det er langt bedre samhandling mellom alle avdelingene i klubben. Det var store utskiftninger her sist sesong, på managersiden, på trenersiden, i administrasjonen og i rekrutteringsavdelingen. Det var mye som skjedde på kort tid. Mange spillere forsvant, og noen nye kom inn. Ordet stabilitet er et nøkkelord for oss nå. Det setter tonen for sommeren, og forhåpentligvis får vi et godt transfervindu.

- Vi må virkelig forsikre oss om at vi får inn de riktige spillertypene. Klarer vi det, kan vi få et løft igjen. Vi har et mye bedre utgangspunkt nå.

- Vi har ikke lagt inn bud på noen ennå. Det er mye arbeid som foregår i kulissene. Vår stab og våre folk i klubben gjør en strålende jobb med å identifisere de spillertypene vi ønsker å hente inn.

- Det vil bli en naturlig utskiftning i sommer, for vi må styrke dybden i troppen. Vi har hatt en veldig tynn tropp gjennom hele denne sesongen, så vi vet vi må gjøre noe med det. Det akter vi å gjøre.

- Som alle andre klubber ønsker vi å gjøre våre forretninger så tidlig som mulig. Vi ønsker å styrke laget i sommermånedene, og vi håper å ha en tropp som kan være utfordrere når sesongen starter. Målet er å kjempe om trofeer og bli stabile i toppsjiktet av ligaen.