- Ingen klubb for egoer

Ifølge Brendan Rodgers er både Luis Suarez og Daniel Sturridge innforstått med at det handler om laget og ikke individualister i Liverpool FC. Spillerne må avfinne seg med å spille der de blir bedt om.

Luis Suarez har igjen to kamper av sin karantene, og vil være tilbake mot Manchester United i Capital One Cup. Både Daniel Sturridge og Luis Suarez trives best som midtspiss, men i Brendan Rodgers' system er det bare plass til en av dem i den rollen.

Brendan Rodgers påpeker at det ikke finnes noen hovedmann på laget. Han bygger et lag tuftet på lagsamarbeid fremfor briljansen til Luis Suarez og Daniel Sturridge. 

- Verken Luis eller Daniel vil bli hovedmannen. Dette er ikke en klubb for egoer. Det er en klubb hvor spillerne blir fortalt hvor de skal spille, uttaler Brendan Rodgers til Sunday Mirror.

- Vi duller ikke med dem her. Det forventes at de kommer inn og gjør en jobb. Hvis de ønsker å være superstjerne eller individualist, så kan de reise et annet sted. Her dreier det seg om laget.

- Vi vet hvordan spisser er, men jeg tror ikke det er et problem med verken Daniel eller Luis.

- Folk snakket om at Suarez gjorde oss til et ettmansslag i fjor, men jeg sa at det ikke var tilfelle. Luis selv tenkte ikke slik. Når han kommer tilbake, får vi enda en verdensklassespiller til å passe inn i laget.

- Daniel har vært utmerket siden han kom hit. Han har scoret 16 mål på 20 kamper, men han vet at det handler om laget. Det finnes en myte om at han er arrogant, en vanskelig gutt, men han er faktisk en av de hyggeligste guttene jeg har møtt.

- Da han var i Man City, var han et ungt topptalent, den beste nummer 9 i europeisk fotball som ung spiller. Han likte alt ved City og ønsket å bli en helt der, men så fikk de alle pengene og han fikk ikke en mulighet.

- Så dro han til Chelsea, scoret mange mål på trening og i treningskamper, men fikk heller ingen mulighet der.

- Jeg fortalte ham da han kom hit at jeg ville at han skulle forplikte seg og vi ville gjøre ham til den beste han kunne bli. Han forstår at han er konge for sin egen skjebne