- Ingen planer om å forlate Liverpool

En representant for Luis Suarez har fortalt Sky Sports News at spissen ikke har planer om å forlate Liverpool i sommer. Real Madrid interessert i uruguayaneren.

Luis Suarez hintet frempå i et intervju i med radiostasjonen Sport 890 at det ville bli vanskelig å avslå et tilbud dersom Real Madrid skulle ønske hans tjenester. Spissen har gått lei av all kritikken fra engelsk presse og at det påvirker hans familie. Dermed var spekulasjonene om spillerens fremtid i full gang.

I dag opplyser Luis Suarez' agent, Pere Guardiola, overfor Sky Sports News at spilleren er lykkelig i Liverpool og ikke har planer om å forlate klubben i sommer.

- Han har det fint i Liverpool, men den senere tid har vært vanskelig for ham. Det er ingenting i det, uttaler agent Pere Guardiola til The Independent angående spekulasjoner om at spissen kan være på vei vekk fra Liverpool.

Real Madrid-president Florentino Perez innrømmer at den spanske storklubben er interessert i en spiller av Luis Suarez’ kaliber.
- Suarez er en stor spiller. Jeg er sikker på at hele verden ønsker seg ham. Jeg liker ham, og det gjør andre også, men det passer ikke alltid inn, uttaler Perez til marca.com.