- Ingen signeringer nært forestående

Brendan Rodgers opplyser at rekrutteringsavdelingen jobber hardt med å identifisere transfermål, men at det ikke ligger an til å bli noen signeringer umiddelbart når overgangsvinduet åpner.

Brendan Rodgers holdt kortene tett til brystet når han ble spurt om Liverpool var nær ved å signere Cristian Tello på lån fra Barcelona. Liverpools manager opplyste at det ikke var noen avtaler på gang umiddelbart.

- Jeg er sikker på at det kommer mange flere overgangshistorier. Det er ingenting å tilføye om spillere på vei inn. Det vil ikke skje noe umiddelbart, uttalte Brendan Rodgers til pressen på Melwood.

- Rekrutteringsavdelingen er selvsagt opptatt med å få ting på plass når det gjelder spillerprofilene vi trenger for å forbedre laget og stallen.

- Eierne har investert millioner i laget. I hvert vindu er vi ute etter å forbedre laget der vi kan. Det blir ikke noe annerledes i dette vinduet.

Liverpool er på 5.plass i Premier League etter tap mot Manchester City og Chelsea. Troppen er skaderammet, og Liverpools manager må nå gi spilletid til spillere som ikke har fått særlig med muligheter tidligere i sesongen.

- Det endrer ikke utsiktene når det gjelder bredden vi ønsker å ha i troppen. Dette er en gruppe som alltid har blitt stemplet som et ettmannslag.

- Da Luis spilte, var det et ettmannslag. Han ble ute, men vi fikk likevel resultater. Daniel Sturridge ble ute, men vi fortsatte å få resultater. Steven Gerrard ble ute, men vi fortsatte å få resultater.

- På toppen av det, og viktigere, så presterte vi. Vi jobber på en spesiell måte der alle retter seg etter samme modell, slik at alle kjenner jobben sin og vet hva de skal gjøre når de kommer inn på laget.

- Vi vil alltid være avhengig av lagmoral. Vi har fått flere skader, men jeg ser det som en mulighet for spillere som ikke har figurert eller spilt så mye.

- De må nå stå frem og vise at de kan være involvert langt oftere. Det er hva jeg forventer i løpet av de neste par kampene.