- Ingen tanker om å benytte Kelly

Brendan Rodgers gjentar at Martin Kelly viser god fremgang etter sin korsbåndskade, men at det er ingen planer om at han skal spille mer denne sesongen. Forsiktig med Raheem Sterling, som kan få spilletid.

Manager Brendan Rodgers har kommet med en oppdatering om Martin Kelly til Liverpool Echo, men understreker at man fortsett ser fram mot neste sesong for forsvareren heller enn mulig spilletid nå i vår.

- Martin har arbeidet veldig hardt og viser god fremgang, forklarer Rodgers.

- Han er på at stadium hvor man er i mellom rehabilitering og å trene med troppen, men det er ikke noe poeng i å presse på under dette tidspunktet av sesongen.

- Det er ingen tanker om at Martin kommer til å spille mellom nå og sesongslutt.

- Vi må bare sørge for at han blir fullstendig frisk og målet har hele tiden å få ham klar til pre-season. Han er en spiller som gjorde det veldig bra under begynnelsen av denne sesongen.

- Han har fått vist sitt talent og det vil være et løft å få ham tilbake i troppen til neste sesong.

Ifølge Liverpool Echo er det mulig at Raheem Sterling vil bli involvert i løpet av de fire gjenstående kampene denne sesongen.

- Det har bare vært en forholdsregel når det gjelder Raheem, understreker Brendan Rodgers. – Siden han er så ung ønsker vi å beskytte ham.