- Jeg behøvde denne sesongen

På sin siste pressekonferanse for 2012-13 summerte Brendan Rodgers opp sitt første år som manager i Liverpool FC, og hvorfor man vil stille sterkere foran neste sesong.

- Jeg skulle gjerne sett at vi hadde oppnådd bedre resultater, men denne sesongen dreide seg først og fremt om å bygge en plattform for fremtiden, forklarte Brendan Rodgers foran pressekorpset på Melwood.

- Det var en stor utfordring for meg, hvor vi ønsket å forandre kulturen og mentaliteten i troppen.

- Vi fikk en vanskelig start, men spillerne har stått bak alt vi har gjort, de har gitt alt og gradvis har vi blitt bedre.

- Jeg har vært med i fotballen lenge, og jeg hadde det veldig bra i Swansea, men det å bli manager for en fotballinstitusjon som Liverpool var noe jeg ikke kunne si nei til.

- For å være ærlig vil jeg si at jeg behøvde denne sesongen. For å lære alt hva denne klubben dreier seg om.

- Nå hadde vi som sagt en vanskelig start, etter en pre-season hvor mange av spillerne kom sent inn, men vi endte opp blant topp fire når det gjaldt scorede mål i Premier League og topp seks i forhold til mål sluppet inn.

- Det har derfor også vært lyspunkter, men jeg vet hva supporterne her har opplevd tidligere og at de må se på dette som en skuffende sesong.

- Det som er nøkkelen er å bringe stabilitet, og jeg vet at vi må vinner kamper regelmessig. Vår utfordring er å få Liverpool inn blant topp fire igjen. Vi vil være i en mye bedre posisjon til å gjøre det foran neste sesong.