- Jeg er ennå ikke 100 prosent

Daniel Sturridge har sett skarp ut både mot Celtic og Stoke, men han vil bli enda bedre når kampformen kommer tilbake etter ankelskaden han pådro seg på landslagoppdrag i mai.

Sturridge spilte sine første minutter for sommeren i preseason-kampen mot Celtic, og fikk 90 minutter i ligaåpningen mot Stoke.

- Jeg er ikke 100 prosent for å være ærlig, sier Daniel Sturridge til Liverpoolfc.com.

- Jeg vet ikke hvor jeg står prosentvis. Jeg vil ikke si at jeg er så skarp som jeg vil være, men det er bra å være utpå der. Det er viktig at jeg spiller kamper og jobber hardt for å finne formen og gjøre så mye jeg kan for komme i tipp topp forfatning.

- Skaden var vanskelig fordi etterpå reiste jeg på ferie med krykker og en støvel. Det er tiden du ønsker å ha det gøy. Det var en vanskelig periode for meg, men jeg takker Gud for at han hjalp meg gjennom det. Det var en velsignelse å bli klar til sesongstart.

Spissen scoret kampens eneste mål i sesongåpningen mot Stoke.
- Det er fint å finne veien til nettmaskene. Det er alltid viktig fordi det er spenning forbundet med den første kampen. Når du får en god start, er det bra for selvtilliten. Jeg ser frem til neste kamp.

Sturridge har en god scoringsstatistikk for Liverpool, men føler ikke noe ekstra press til å følge opp.
- Jeg har ingen forventninger til meg selv. Jeg forsøker bare å gjøre mitt beste for laget hver gang. Hvis jeg scorer, er det flott. Hvis jeg bidrar med målgivende, er det flott. Hvis vi vinner kamper, er det bra å være en del av det.

- Det handler ikke om at jeg skal score mål og være stjerne på laget. Det handler om å vinne kamper og forsøke å havne så høyt på tabellen som mulig.