- Jeg er henrykt

Liverpool FC bekrefter at Martin Kelly har skrevet under en ny langtidskontrakt med klubben. 22-åringen sier at dette er glimrende nyheter for ham selv og hans familie.

- Dette betyr alt for meg og min familie, bekrefter Kelly til Liverpoolfc.com. – Jeg har vært i Liverpool siden jeg var syv, det er klubben i mitt hjerte.

- Når du har på deg Liverpools trøye, da må du vise fansen hva det betyr. Jeg er bare glad i å spille og prøve det jeg kan for supporterne og min familie.

- Jeg gjør det jeg elsket å gjøre da jeg var guttunge. Jeg er henrykt.

- Avtalen viser at klubben har tro på meg og at det harde arbeidet jeg har lagt inn siden jeg var ung spiller har betalt seg. Forhåpentligvis kan jeg nå legge skadene bak meg. Vi har en utmerket medisinsk stab her, som vil arbeide sammen med meg og gjøre at jeg har kontroll på skaden. Jeg vil komme tilbake sterkere enn noen gang, sier Kelly som for tiden trener seg opp etter å ha pådratt seg en korsbåndskade i høyre kne i september.

- Dette er fantastiske nyheter og er en fortsettelse av at flere andre spillere har skrevet langvarige kontrakter, sier administrerende direktør Ian Ayre.

- Jeg tror alle har sett og gledet seg over potensialet til Martin og den innsatsen han har lagt ned for å komme på førstelaget. Det var veldig viktig å få ham på en lang kontrakt. Dette er hva vi er ute etter.