- Jeg er ikke en erstatter

Iago Aspas sier at han ikke kommer til Liverpool for å erstatte Luis Suárez, men håper heller å kunne spille sammen med storscoreren.

Mens det fortsatt er stor usikkerhet hvor Suárez spiller neste sesong, forteller nylig Liverpool-bekreftede Aspas at han ikke ser på overgangen fra Celta Vigo som et erstatningskjøp for uruguayaneren, men som et klart steg frem i karrieren.

– Jeg gleder meg til å dra til England. Jeg ønsker å spille i Premier League. Og jeg håper jeg får hjelp til å slå meg ned der av de andre spansktalende spillerne i klubben … inkludert Luis Suárez.

– Liverpool er en av de største klubbene i verden, og jeg drar dit for å ta et viktig steg frem i karrieren min – ikke for å erstatte noen, sier spanjolen, ifølge Mirror.

– Jeg mener det personlig er dags for å ta det neste steget i karrieren min, og Liverpool kan hjelpe meg med det. Jeg har god tro på at mine ferdigheter tar meg videre og gjør meg til en bedre spiller.

– Jeg beskrev overgangen som emosjonell for meg, fordi det er en såpass stor klubb, og det betyr at jeg kommer opp på et helt nytt nivå. Men jeg forholder meg rolig, fordi jeg føler meg klar. Jeg ønsker å vise at jeg er kapabel til å matche nivået denne store klubben er på.