- Jeg er lei av engelsk presse

I et radiointervju i Uruguay sier Luis Suarez at det vil være vanskelig å si nei hvis en klubb som Real Madrid skulle ønske ham, og at det har vært et vanskelig år for hans familie.

På radiostasjonen Sport 890 sier Luis Suarez at han er takknemlig overfor Liverpool FC og klubbens fans, men antyder samtidig at han nå har gått lei av all kritikken fra engelsk presse og at det påvirker hans familie. Han sier at ingen ting er avgjort, men legger ikke skjul på at det kan bli vanskelig å si nei til en klubb som Real Madrid.

- Jeg er under kontrakt med Liverpool, men det vil være vanskelig å si nei til Real Madrid. Jeg er glad i Liverpool, jeg elsker byen, men det har vært et vanskelig år for meg selv, min kone og min datter.

- Du har alltid et ønske om å lykkes i en av de største klubbene. Jeg har snakket med min agent og ingen ting er avgjort, men det vil som sagt være vanskelig å avvise en klubb som Real Madrid. Det har vært mange rykter, men svaret vil en først få når det kommer et konkret tilbud.

- Jeg er takknemlig overfor Liverpool, og jeg er glad i fansen. Jeg gjorde en feil, jeg er et menneske, men jeg og min familie har lidd unødig mye. Jeg er sliten. Jeg er ikke beredt til fortsatt å måtte lide som følge av engelske journalister.

- Jeg har arbeidet hardt for å komme dit jeg er og det er urettferdig å bli behandlet slik av den engelske pressen. De setter ikke pris på meg som spiller. Jeg elsker Liverpool, de ønsker at jeg skal bli, men jeg vet ikke hva som vil skje.

- Jeg har snakket med manageren, og han vet hva jeg vil.