- Jeg føler at jeg har kommet hjem

Daniel Sturridge takker Brendan Rodgers for at han har fått muligheten til å spille for Liverpool. Angriperen sier at han ikke føler noe press og trives med å være en del av klubben.

Daniel Sturridge har fem mål på ni kamper for Liverpool, og har så langt vært en suksess i spann med Luis Suarez etter at han kom fra Chelsea for £12M i begynnelsen av januar. Selv kan ikke spilleren få fullrost Liverpool FC og Brendan Rodgers nok.

- Jeg er veldig takknemlig, forklarer 23-åringen til Liverpoolfc.com.

- Jeg var i Man City før Chelsea og alt var i grunn bra der. Jeg hadde ingen problemer, men jeg valgte å forlate klubben da jeg følte at det ikke var den beste plassen for meg å kunne utvikle min karriere.

- Jeg gikk til Chelsea og hadde suksess. Vi vant trofeer og jeg mottok medaljer, men i forhold til mine individuelle ambisjoner fikk jeg ikke oppfylt dem.

- Nå er jeg i en klubb hvor manageren har tro på meg og forhåpentligvis kan jeg gi fansen noe å glede seg over. Jeg takker manageren for at han ga meg sjansen til å komme dit jeg er i dag.

- Det som driver meg er ikke å bevise at folk tok feil. Jeg bare prøver å få ut det talentet som Gud ga meg.

- Jeg føler ikke noe press over å komme hit og spille da jeg har gjort det siden jeg var seks år gammel. Å spille fotball er ikke noe press for meg.

- Hva manageren sa til meg da jeg først kom hit var at en kan ikke beskrive det med ord, sier Daniel om hvordan han ser på Liverpool og Anfield. – Du må være her og være en del av det for å forstå. Da jeg kom hit forsto jeg umiddelbart hva han mente.

- Jeg har kommet hit, arbeidet hardt, blitt kjent med mine lagkamerater, og staben og alle andre har sørget for at jeg har følt meg virkelig velkommen. Jeg kommer overens med hver eneste spiller, alt har vært fint. Jeg føler at jeg har kommet hjem. Jeg har ingen bekymringer over fremtiden.