- Jeg føler meg fortsatt ikke helt skadefri

Jose Enrique var tilbake mot Fulham etter noen uker på sidelinjen grunnet en kneskade, og erstattet Aly Cissokho en halvtime før slutt.

- Jeg kjente at jeg var litt stiv. Jeg har vært lenge borte. Det har gått en måned, og jeg føler meg fortsatt ikke 100% skadefri, uttaler Jose Enrique til Liverpool Daily Post.

- Jeg fikk et spark mot Manchester United, og jeg fikk en slagskade mot benet. Dette forårsaket sterke smerter. Når jeg trente i to eller tre dager begynte det å stramme til rundt kneet, og jeg klarte ikke å trene mer.

- Det har vært vanskelig for meg, for formen din blir dårligere når du ikke kan trene. Vi bestemte oss for at jeg skulle ta en pause og hvile kneet, og forhåpentligvis får jeg ikke flere problemer med det nå.

Jose Enrique ble mektig imponert over Steven Gerrards innsats i 4-0 seieren over Fulham. Gerrard var involvert i alle fire scoringene, og spanjolen er raus med rosen av lagets kaptein.

- Steven Gerrard ga alt for laget sitt. Han spilte like fantastisk som alltid. Han er vår kaptein, og han er veldig, veldig viktig for oss, slår venstrebacken fast.

- Når du blir eldre, mister du litt rent fysisk. Når han spilte sammen med Torres lå han rett bak spissen, og kom på løp. Nå spiller han dypere, holder mer på ballen og jobber på en annen måte. Han spiller sammen med Lucas nå i en ankerrolle. Det er ikke samme posisjon som han spilte i da han var yngre.

- Men kvaliteten på pasningene og innleggene hans er fortsatt den samme. Frisparkene også. Når han blir 50 år gammel vil han fortsatt være i stand til å gjøre det samme! Han vil alltid ha denne egenskapen. Hans kvaliteter er utrolige.

Jose Enrique skryter også av Gerrards midtbanekollega, Jordan Henderson.

- Jordan er en hardtarbeidende spiller. Han gjør det veldig bra på trening, og nå får han betalt for det. Han spilte veldig bra mot Fulham. Som alle som kommer til klubben blir du bedre av å spille sammen med disse gode spillerne. Han blir bedre av å spille sammen med spillere som Sturridge, Luis og Stevie. Han er fortsatt ung også.

Om lørdagens kamp har Jose Enrique følgende å si:

- Selv da vi tok ledelsen 3-0 visste vi at dersom vi lot dem score tidlig i annen omgang ville de få selvtillit, så det var veldig viktig at vi fortsatte i samme spor i annen omgang. Jeg vet vi ikke har spilt bra i andreomgangene i tidligere kamper, men i denne kampen syntes jeg vi spilte bra. Forhåpentligvis kan vi fortsette slik.

- Jeg synes det var viktig å vinne denne kampen med tanke på pausen vi nå får grunnet landskamper. Chelsea spilte dessuten uavgjort, så dette var tre veldig viktige poeng for oss som førte oss opp på annenplass.