- Jeg forsvarer fortsatt min Liverpool-trøye

Luis Suarez har flørtet med en overgang til en Champions League-klubb, men synes han fortsatt forsvarer sin Liverpool-trøye. Han håper å inngå en vennlig avtale i transfersagaen.

- Jeg forsvarer fortsatt Liverpool-trøya, og det kommer jeg til å gjøre frem til siste minutt, sier Luis Suarez til Marca.

- Mitt mål er å inngå en avtale med klubben på en vennlig måte. Jeg håper at klausulen vi ble enige om for ett år siden blir innfridd. Frem til nå har den ikke det.

- Det er ikke slik at jeg ønsker eller er ivrig etter å dra, men jeg liker at ting er klare. For ett år siden gjorde jeg rede for mitt ståsted overfor klubben.

- Gerrard har mye historie med Liverpool. Hans ord er meget viktige, men alle bør forstå at jeg har behov for å spille Champions League for å fortsette min utvikling som fotballspiller. Nå har jeg sjansen, og jeg ønsker å ta den.

- En Champions League-klubb (Arsenal) gjør en stor innsats for å få tak i meg. Det har vært mange rykter (om Real) som var annerledes enn virkeligheten: Madrid har aldri kontaktet meg personlig eller Liverpool for å forsøke å forhandle.

- Alle spillere har ambisjoner om å nå toppen. Real Madrid er blant de viktigste klubbene i verden. Det ville være vanskelig å si nei til Real Madrid. Jeg vil bestemme meg for hva som er best for mitt privatliv og min familie.

- Vi (Suarez og hans representanter) fikk et tilbud fra et Champions League-lag. Vi vurderte situasjonen i og bestemte oss for at burde vi fornye kontrakten med en ny klausul ettersom det kom inn en ny manager (Rodgers) og klubben ville gjøre en stor innsats for å komme med i Europa: Dersom vi ikke kom til Champions League, kunne jeg dra om det kom et bud på over £40M.

- Jeg føler ikke at dette er mine siste dager i klubben. Jeg trives fortsatt å være i Liverpool og øyeblikkene jeg opplever med denne klubben. Jeg husker dagen jeg debuterte. Jeg kom hit fra Ajax med store forventninger. Deretter har jeg spilt noen uforglemmelige kamper.

- Liverpool-supporterne er utrolige. Jeg er meget takknemlig for deres støtte. Jeg er meget stolt av å føle deres kjærlighet, og det viser at jeg gjør en god jobb.