- Jeg har blitt en bedre spiller i Hearts

Michael Ngoo mener at han har blitt en bedre spiller av låneoppholdet i Hearts. Verken han eller Danny Wilson spilte mot St. Mirren. Begge er skadet. Andy Carroll uten nettkjenning.

Michael Ngoo har spilt 15 kamper og scoret fem mål så langt under låneoppholdet i Hearts. 20-åringen føler at han har blitt en bedre spiller.

- Jeg reiser tilbake til Liverpool etter sesongen og begynner pre-season med dem, sier Michael Ngoo til scotsman.com.

- Jeg tror jeg har hatt nytte av å være i Hearts. Jeg har blitt bedre mentalt og blitt en bedre spiller. Supporterne har vært utrolige mot meg. Jeg er skuffet over å reise, men jeg har lært mye her.

- Det har vært en flott erfaring. Ikke mange kommer på sitt første låneopphold og får spille en cupfinale på Hampden Park, så det har vært er en fantatisk opplevelse.

Ngoo innrømmer at det har vært vanskelig å være så langt unna familien sin i London.
- Jeg har vært i Edinburgh alene. Når du har familie rundt deg, så tar det tankene vekk fra andre ting.

- Noen ganger har jeg følt meg ensom om kveldene etter trening, men det er en del av det å vokse opp. Du må bare stå på. Jeg har møtt spillere som Marius Zaliukas, Arvydas Novikovas og Mehdi Taouil. Vi har slappet av, sett tv og gått på kino.

Hearts sliter med økonomiske problemer, og klubben står i fare for å bli satt under administrasjon.
- Mange snakker om de utenomsportslige problemene, og det påvirker spillerne. Forhåpentligvis kommer alt i orden og klubben kan komme tilbake der den har pleid å være.

- Det har vært opp- og nedturer siden jeg kom hit på lån. Du må være sterk for å fortsette å prestere på banen med alt som har pågått, med skadene vi har hatt og spillerne vi har savnet. Men vi står sammen og kjemper.

- Mange spillere ser på meg som en seniorspiller, og det har forbedret meg som person. Det har gjort meg til en sterk person. Oppholdet her i Hearts er noe jeg aldri kommer til å angre på. Jeg har lært mye. Det har vært fantastisk.

Michael Ngoo og Danny Wilson var verken på banen eller benken da Hearts vant 3-0 hjemme mot St. Mirren i dag. Begge er for tiden skadet.

Andy Carroll spilte samtlige minutter for West Ham i det målløse oppgjøret mot hans tidligere klubb Newcastle.