- Jeg har lært mye denne sesongen

Brendan Rodgers sier han har lært mye av sin første sesong som Liverpool-manager.

Liverpool blir nummer sju i årets Premier League, noe som er en plass høyere på tabellen enn under Kenny Dalglish i 2011/12. De røde ligger imidlertid 11 poeng bak fjerdeplassen som gir Champions League-spill neste sesong, før siste serierunde.

Denne sesongen har vært en flott læringskurve for meg. Når jeg ser tilbake nå, ser jeg at dette var læring som jeg trengte, uttaler Rodgers til Liverpool Echo.

- Jeg kjente til forventningene i klubben, men foran neste sesong er jeg som manager langt bedre forberedt på det som venter.

- Vi ønsker å gjøre betydelige fremskritt neste år, når det gjelder antall plukkede poeng. I realiteten er vi nå 30 poeng bak lederlaget og 11 poeng bak topp fire.

- Vi har blitt bedre i andre halvdel av sesongen, og jeg har sett nok til å vite at vi kan bli enda bedre, ved å forbedre innstillingen vår over sommeren og kjøpe spillere som har en skikkelig vinnervilje.

- Det er jobben til rekrutteringsavdelingen og klubben å identifisere denne type spillere. De trenger ikke alltid å være de beste spillerne. Det vi behøver i det andre året av dette prosjektet er å bli langt mer stabile på et høyt nivå. Det å komme inn blant topp fire og det å bli seriemestere er en prosess, og for å klare det trenger vi stabilitet.

- Denne klubben vant ikke to ligakamper på rad på over ett år. Vi brøt den barrieren tidligere i sesongen. Når du tar ett steg tilbake og ser på dette faktum, så er det langt fra godt nok dersom du skal oppnå suksess.

- Du bygger holdninger i gruppen din, og du henter den type spillere som er på hugget i hver eneste kamp.

- Jeg har elsket hvert minutt jeg har vært i denne klubben, og de små stegene vi har tatt i riktig retning. Men nå ønsker jeg å ta større steg.