- Jeg har utviklet meg

Conor Coady synes at han har utviklet seg under låneoppholdet i Sheffield United. Midtbanespilleren er åpen for å forlenge låneavtalen med League One-klubben frem til sesongslutt.

Conor Coady er utlånt til Sheffield United frem til januar, og 20-åringen trives i klubben.

- Jeg er meget lykkelig her. Det er en fantastisk klubb. Alle spillerne og staben har gjort at jeg føler meg meget velkommen, og fansen har vært storartet, uttaler Coady til The Star.

- Jeg trives hvert øyeblikk i klubben. Overgangen har vært meget nyttig for meg. Jeg føler at jeg har utviklet meg ved å spille fotball regelmessig.

- Hvis det blir et alternativ å bli her hele sesongen, vil det definitivt være noe jeg vil se på. Akkurat nå konsentrerer jeg meg bare om å stå på og spille bra, og så får vi se hva som skjer.

Conor Coady ble hentet til Sheffield United av David Weir, men manageren er nå byttet ut med Nigel Clough. Coady har fått 15 opptredener under låneoppholdet. Etter å ha blitt byttet inn mot Crewe fikk han sin første start under den nye manageren i 3-2-seieren mot Colchester i FA-cupen.

- Jeg måtte vente på min mulighet under den nye manageren, så jeg var virkelig klar til å spille borte mot Colchester. Jeg spilte i en litt mer ukjent rolle ute på høyre side på midtbanen, men jeg trivdes med det.

Sheffield United hadde en dårlig innledning på sesongen, men har vunnet to av tre kamper og scoret seks mål etter at Clough ble ansatt. Det er kanskje i ferd med å snu for United?

- Jeg håper det. Det var flott å score tre ganger mot Colchester, men vi må fortsette å jobbe hardt.

«The Blades» tok nettopp sin første borteseier, men kan ta sin tredje seier på rad hjemme mot Gillingham på lørdag.

- Jeg vet ikke hvorfor vi har slitt borte, men det er på tide å glemme det nå. Dette er en god plass å være for tiden. Forhåpentligvis kan vi bygge på prestasjonen og resultatet fra Colchester-kampen når vi møter Gillingham.