- Jeg har vist kvalitet

Oussama Assaidi synes han har gjort det bra nok til å fortjene mer spilletid i Stoke. Marokkaneren har heller ikke gitt opp håpet om førstelagsspill i Liverpool.

Oussama Assaidi satt på benken for Stoke mot Chelsea, men kom inn seks minutter før slutt. 25-åringen rakk imidlertid å gjøre inntrykk med et flott vinnermål i det 90.minutt. Stoke vant for første gang mot Chelsea på 28 år. Assaidi feiret ved å rive av seg spillertrøyen.

- Jeg vet ikke hva jeg gjorde, men jeg var meget glad. Vi trengte dette. Vi tok tre poeng. Alle er meget fornøyd. Dette gir oss selvtillit fremover, uttaler Oussama Assaidi.

Assaidi er utlånt til Stoke for hele inneværende sesong, men har bare startet fire kamper i liga og cup. Nå håper marokkaneren på mer spilletid.

- Jeg synes jeg har gjort det bra i de minuttene jeg har fått. Jeg har scoret to ganger, men jeg har ikke spilt så mange kamper. Denne uken har jeg fått 90 minutter to ganger, og jeg er meget glad for det. Jeg ønsket å starte igjen, men manageren foretok et annet valg. Jeg viste at jeg kan skape noe for laget.

- Jeg tror manageren kjenner til mine kvaliteter. Før jeg gikk ut på banen sa ham til meg: «Gå ut og vinn kampen for oss.» Han vet hva jeg kan.

- Jeg er meget glad for denne tilliten, men jeg ønsker selvsagt å starte. Jeg har måttet være tålmodig frem til han ga meg muligheten, men så viste jeg hva jeg kan gjøre.

Stokes seier mot Chelsea og Liverpools seier mot West Ham gjorde at Liverpool passerte Chelsea på tabellen. Assaidi kom til Liverpool fra Heerenveen sommeren 2012, men han fikk ingen ligakamper fra start i sin første sesong i Anfield-klubben. 25-åringen håper likevel at han har en fremtid i Liverpool.
- Jeg har to år igjen. Vi får se. Jeg er i Stoke nå, og jeg skal gjøre mitt beste.

- Rodgers sender meg tekstmeldinger noen ganger, og jeg snakker noen ganger med ham. Jeg synes ikke det var så mange kamper jeg fikk i Liverpool, men jeg gjorde det bra i de kampene jeg fikk. Hvis han gir meg en mulighet, så kan jeg kanskje få vist hva jeg kan.

Stoke-manager Mark Hughes har ennå ikke sett på muligheten for å hente Assaidi på permanent avtale.
- Jeg tror Oz fortsatt tror at han har en fremtid i Liverpool. Han er deres spiller, men han gjør det bra for oss. Vi er fornøyd med at vi fikk ham hit.