- Jeg kan fortsatt være offensiv

Steven Gerrard scorer helst fra straffemerket om dagen, men kapteinen sier at han fortsatt har lisens til å komme framover fra sin sentrale midtbaneposisjon.

- Med den formasjonen vi benytter, vil jeg ha mulighet til å gå litt mer framover da jeg vet at jeg har tre stoppere bak meg, sier Stevie G til Liverpool Daily Post.

- På generelt grunnlag, uansett hvilket system vi benytter, har jeg snakket med Brendan og han ønsker at jeg skal velge de rette øyeblikkene til å bli med i angrep.

- Jeg skal åpent og ærlig innrømme at jeg ikke lenger er 21 og ikke har det energinivået som skal til for å gå på løp bakfra hele tiden.

- Med mer erfaring, håper jeg at jeg kan velge de rette tidspunktene til å storme framover. Jeg kommer ikke til å være et stasjonært anker riktig ennå.

- Ved scoringen mot Polen så jeg muligheten sent i kampen og hadde fortsatt energi til å komme inn i straffefeltet, og greide å få en tå på ballen og berolige alles nerver. Forhåpentligvis har jeg flere slike på lager før jeg blir et rent midtbaneanker.

- Helt fra jeg var 30 år har dere kalt meg en veteran, gliser kapteinen på spørsmål om han nå har nådd veteranstadiet. – For å være ærlig tenker jeg ikke på det. Jeg bare går ut på banen for å gjøre mitt beste og se hva det bringer meg.

Steven ser spent framover mot Liverpools neste kamper, på et tidspunkt hvor hele troppen nærmer seg å bli skadefri.

- Han ga oss 80 ypperligere minutter mot Newcastle etter å ha vært ute så lenge, kommenterer Gerrard om Glen Johnson. – Jeg tror han bare hadde hatt to eller tre treningsøkter.

- For meg er dette en spennende tid da vi er i en utmerket posisjon i ligaen og er bare et par uker fra å ha alle spillerne tilbake. Philippe er heller ikke langt unna og alle vet hvor god han er. Når han er tilbake i form vil vi ha en tropp hvor alle må kjempe for sine plasser, noe som er positivt.