- Jeg lærer av de beste

Jordon Ibe drømmer om å bli fast inventar på Liverpools førstelag, og tror han kan lære mye av spillere som Daniel Sturridge, Steven Gerrard og Luis Suarez på trening.

Den unge vingen scoret et av målene for reservelaget i 4-2 seieren over Manchester United tidligere denne uken, etter at han satt på benken for førstelaget i ligaåpningen mot Stoke.

- Jeg trives veldig godt i klubben, og jeg lærer selvsagt mye av førstelagsspillere som Gerrard, Suarez og de andre, sier Ibe til Liverpoolfc.com.

- Det er morsomt på trening på Melwood hver eneste dag. Å trene med førstelaget hjelper meg, og leder meg i riktig retning. Jeg ser på Sturridge og Raheem Sterling, og lærer mye av dem, og forhåpentligvis klarer jeg å bygge videre på den sjansen jeg har fått.

Om scoringen i mandagens reservelagskamp har han følgende å si:

- Det var artig å score det målet. Det var en god scoring. Manchester United mistet ballen og jeg spilte vegg med Fabio Borini, og var så heldig å score. Jeg syntes vi spilte bra. Pasningsspillet vårt var godt, og jeg er henrykt over at vi vant kampen.

- Det er flere scousere på laget, og de ønsket å vinne mot våre rivaler, så det var bra at vi slo dem.

Ibe ble imponert over Fabio Borini i denne kampen. Italieneren gjorde to av målene.

- Fabio var meget glad etter sine to scoringer. Han var spesielt godt fornøyd med den siste, for han misbrukte en lignende sjanse mot Vålerenga under pre-season. Det var et flott mål. Han gjorde det veldig bra.