- Jeg likte det jeg så mot Stoke

Aly Cissokho ble imponert over spillet hans nye lagkamerater leverte i 1-0 seieren over Stoke.

- Valencia spilte ikke før klokken 23.00 den kvelden, så jeg hadde god tid om ettermiddagen til å se kampen hjemme, forteller Cissokho til Liverpoolfc.com.

- Jeg så hele kampen. Jeg visste allerede da at jeg kom til å skrive under for Liverpool, så det var flott at de vant og spilte bra, fortsetter 25-åringen.

- Det var en veldig god start. Begynnelsen av sesongen er alltid viktig. Spillet som ble levert mot et Stoke-lag som forsvarte seg godt som lag var veldig bra. Liverpool spilte veldig bra, med masse pasninger langs bakken, og angriperne viste at de ikke var redde for å prøve ting. Det var en underholdende kamp å se.

Cissokho har spilt på toppnivå både i Frankrike, Portugal og Spania, og frykter ikke at overgangen til engelsk fotball skal bli vanskelig.

- Jeg har spilt i Ligue 1, som er ganske fysisk tøff og hvor det er hard konkurranse. Jeg lærte mye av tiden min i Frankrike, helt fra jeg spilte på akademinivå og frem til jeg spilte for førstelaget i en stor klubb som Lyon.

- Jeg har også spilt for Porto, en annen stor klubb hvor jeg lærte mye. Karrieren min tok virkelig av der, og jeg fikk spille på høyeste nivå i Champions League. Jeg fikk selvtillit, og forbedret spillet mitt mye. Teknikk og gode basisferdigheter vektlegges i Portugal, og det er mange teknisk begavede brasilianere og portugisere som er store spillere i den ligaen.

- Da jeg flyttet til Valencia og Spania var det nok en gang teknikk som ble vektlagt, samt kvaliteten på pasningsspillet i et ganske høyt tempo. Med alt jeg har opplevd har jeg virkelig vokst som spiller. Jeg håper at all den rutinen jeg har tilegnet meg vil bidra til at jeg klarer å prestere godt her.