- Jeg må prestere på et høyere nivå

Martin Skrtel innser at han må prestere på et høyere nivå neste sesong, om han skal gjennvinne plassen i Liverpools midtforsvar.

    Skrtel startet bare to ligakamper for Liverpool etter tapet mot Manchester United i januar, og 28-åringen innser at han må heve sitt spill skal han bli fast inventar på de rødes lag igjen.

- Jeg hadde ikke min beste sesong for Liverpool, og jeg vet jeg gjorde noen feil, uttaler Skrtel til Liverpool Daily Post.

- Jeg kunne ha prestert bedre, og jeg vil gjøre mitt ytterste for å bli bedre i fremtiden, legger han til.

- Jeg kan alltid lære noe nytt. Jeg vil forsøke å bli bedre på posisjonering og ballbehandling. Jeg kan forbedre noe hver eneste dag, og det er hva jeg vil forsøke å gjøre.

Skrtel mistet plassen sin til Jamie Carragher i vårsesongen, men takker sin tidligere kollega for at han har hjulpet til med å utvikle karrieren hans i Liverpool.

- Jeg må erkjenne at Jamie har hjulpet meg mye i løpet av min Liverpool-karriere. Jeg har dratt nytte av å trene samen med spillere som ham og Sami Hyypiä. Det var flott for meg.

- Jamie bestemte seg for å gi seg som fotballspiller, og vi må akseptere det. Jeg ønsker ham lykke til videre, i hans nye karriere.