- Jeg må være tålmodig

Luis Alberto har kun én kamp fra start og fem innhopp for Liverpool etter £6,8M-overgangen fra Sevilla. Spanjolen vet at han må jobbe hardt og vente tålmodig på sin mulighet.

Philippe Coutinho er en av flere Liverpool-spillere som har gitt Luis Alberto råd.
- Jeg beundrer Philippe. Vi kommer godt overens på og utenfor banen. Han kan være en av dem som er et eksempel for meg. Jeg ser på mange som et eksempel, uttaler Luis Alberto til Liverpoolfc.com.

- Ikke bare Philippe, men en rekke andre har sagt til meg at jeg må være tålmodig og jobbe bra, og det kommer til å skje. Når det blir min tur, må jeg vise at jeg er god nok for Liverpool.

Det har ikke vært lett med nytt land og nytt språk.
- Tusen takk til mange av mine kollegaer. Jeg føler meg meget komfortabel. Jose Enrique, fordi han snakker samme språk, har hjulpet meg mye. Det er meget tilfredsstillende å ha kollegaer som bor i nærheten. Det er til stor hjelp. Jeg har også Philippe tvers over veien, og Martin og Luis Suarez i nærheten. Jeg er omsluttet av kollegaer, og det gjør livet lettere.
 
- Jeg håper at jeg snart vil kunne snakke språket. Det er ganske vanskelig, men litt etter litt lærer jeg mer.

Luis Alberto var blant de ubenyttede reservene i 4-0-seieren mot Fulham.
- Det gir oss stor selvtillit å få en god start. Det er fantastisk. Det er et ideelt tidspunkt, og vi må dra nytte av det.

- Vi må fortsette å vinne kamper og avslutte sesongen høyest mulig på tabellen. Laget er fokusert på å ha en god sesong. Vi har meget gode spillere. Vi må dra nytte av dette og nå våre målsettinger.

- Vi må ta en kamp av gangen. Vi har meget god spillere i Luis, Daniel og Philippe, og det kan utgjøre en forskjell.