- Jeg måtte ha spilletid

Jonjo Shelvey forteller at han måtte komme seg bort fra Liverpool for å spille fast. Torsdag var han sentral da Swansea knuste Malmø 4-0 i Europa League-kvalifiseringen.

Jonjo Shelvey ble tidligere i sommer solgt til Swansea for £5 millioner (kan stige til £6m). Torsdag var han en av banens beste da waliserne knuste Malmø 4-0, og 21-åringen får skryt for sitt pasningsspill fra sin sentrale midtbanerolle. Han sier at han måtte komme seg bort fra Liverpool for å få spilletid.

- Jeg følte at jeg måtte dra for å spille. Jeg ønsket ikke å sitte bak i køen. Jeg følte at jeg ikke fikk en skikkelig sjanse, men slik er fotballen. Til slutt følte jeg at dagene mine var talte, og jeg måtte komme meg bort, enten på lån eller permanent, sier Shelvey til the Mirror.

- Det tøffeste for en ung fotballspiller er stabilitet, og det er det jeg må prøve å finne for å komme meg til neste nivå. Slik Swansea spiller, så må du alltid spille og bevege deg. Det har blitt innført her siden Brendan Rodgers var her, så jeg fikk en tjuvstart med å komme fra Liverpool, så det hjalp.