- Jeg skal gjøre mitt for beholde plassen

Jon Flanagan er bestemt på å gjøre sitt for å beholde plassen på laget på bekostning av Martin Kelly og Aly Cissokho. 20-åringen har kommet inn i Jose Enriques skadefravær.

- Jeg føler meg mer involvert og en del av troppen etter å ha spilt et par kamper. Jeg får bedre selvtillit av å være i troppen, sier Jon Flanagan til Liverpoolfc.com.

- Jeg tar en kamp av gangen. Jeg må fortsette å jobbe hardt. Når jeg får muligheten til å spille, må jeg ta vare på den.

- Det er god konkurranse om plassene i troppen for tiden. Det er flott at jeg blir tatt ut fremfor Kelly og Cissokho, og det viser at manageren har tillit til meg. Jeg skal gjøre alt for å beholde plassen på laget og holde dem ute.

- Målsettingen min er å spille så bra som mulig og hjelpe laget til å ta poeng. Jeg ønsker å fortsette å spille. Hvis Jose kommer tilbake, må jeg bare fortsette å jobbe hardt og se hva som skjer.

Flanagan stortrives å spille på lag med Luis Suarez. I forrige uke nettet uruguayaneren fire mål mot Norwich og to mot West Ham.

- Alle vet hvor god han her. Det er strålende for meg å være på samme bane som ham. Han overrasker folk hver dag. Hver dag på trening er han i ilden. Han overrasker trolig andre mer enn han overrasker oss fordi han er slik på trening hver dag.

- Det var flott for meg å være vitne til det og være på samme bane som ham. Det var utrolig, alle fire målene. Frisparket var trolig det dårligste den kvelden, og det var strålende av ham.