- Jeg skal hjelpe Ilori

Joao Carlos Teixeira har tatt på seg oppgaven med å hjelpe landsmannen Tiago Ilori til å finne seg til rette i Liverpool.

Teixeira og Ilori er nå gjenforent i Liverpool. Duoen var i sin tid også lagkamerater i Sporting Lisboa. Begge figurerte på laget som banket Liverpool i to kamper i NextGen Series i 2011.

- Tiago er veldig lykkelig over å være her, forteller Teixeira til Liverpoolfc.com.

- Jeg har allerede snakket med ham, og han vil trives her.

- Han er veldig rask til midtstopper å være. Han er høy, og vil bli sterkere og kommer til å forbedre seg ytterligere her.

- Jeg skal vise ham rundt i byen og hjelpe ham med å finne seg raskt til rette, lover Teixeira.

Selv scoret Teixeira på frispark for Liverpool U21 i uavgjortkampen mot Leicester mandag kveld. Dette var hans første offisielle kamp for sesongen. Nå håper midtbanespilleren at utviklingen hans skyter fart i tiden som kommer.

- Jeg var veldig glad for scoringen, og at jeg hjalp laget. Jeg så målvaktens posisjon og forsøkte å lure ham. Heldigvis greide jeg å score.

- Jeg gikk glipp av den første U21-kampen fordi jeg var opptatt med en treningskamp for førstelaget. Deretter gikk jeg glipp av kampen mot Manchester United på grunn av en skade. Så det var herlig å spille 90 minutter mot Leicester.

- Når du får sjansen til å imponere Brendan Rodgers og spille sammen med førstelaget, er det viktig at du gjør det bra og gir alt.