- Jeg skal ingen steder

Tross flere rykter om at blant andre West Ham skal være interessert i spilleren, har Stewart Downing ingen planer om å skifte beite.

– Jeg tror det har vært en del rykter i lufta, og de har kanskje oppstått fordi jeg ble fortalt at jeg kunne forlate klubben forrige sesong, sier kantspilleren, ifølge Liverpool Echo, og fastslår:

– Jeg skal ingen steder.

Downing insisterer på at han trives i klubben, og han vil ikke engang se på eventuelle tilbud og andre muligheter som dukker opp. Tidligere denne måneden hevdet Andy Hunter i The Guardian at West Ham skulle være villige til å bla opp 8 millioner pund for 28-åringen.

– Det er ikke noe jeg kommer til å vurdere. Jeg har snakket med manageren, og han har fortalt meg at han er glad for at jeg blir. Som jeg ser det akkurat nå, er jeg her for å spille. Han (Brendan Rodgers) ønsker å bygge en tropp, ikke demontere en.

– Hvis jeg ikke er med på laget og ikke spiller, er det en diskusjon som vi da må ta, men for øyeblikket har jeg absolutt ingen grunn til å reise.

– Noen nye spillere har kommet inn, og flere er på vei. Hvis de gjør det, får det bare være, jeg er uansett klar for det som kommer.

– Jeg er veldig fornøyd med den andre halvdelen av forrige sesong. Jeg fikk en god rekke (med kamper), og nå vil jeg bare fortsette den. Jeg må sørge for at jeg klarer å opprettholde plassen i laget.

I dag landet Downing og Liverpool i Indonesia, og der ble de møtt av tusenvis av Liverpool-supportere.

– Det er utrolig. Det var fantastiske scener, og gutta er glade for å være her, sier Downing til Liverpoolfc.com.

Én av supporterne holdt et banner med teksten «Stay here SD19 – don’t go away» på.

– Vi lo litt av det i bussen, men på en positiv måte. Det er herlig å vite at du har folk bak deg. Når de er det, vil man gjøre det bra for dem ved å spille bra.