- Jeg skal kjempe meg inn på laget igjen

Martin Skrtel akter å kjempe seg inn på laget igjen, etter at Daniel Agger og Kolo Toure har vært Brendan Rodgers sin foretrukne midtstopper-duo under preseason.

Etter at Agger ble utnevnt til visekaptein er Skrtel klar over at nåløyet har blitt enda trangere for ham.

- Det er alltid bra med konkurranse om plassene. Det er veldig viktig for at du skal prestere. Manageren vil avgjøre hvem som er i best form, og dermed hvem som starter. Jeg vil gjøre mitt beste, og alt jeg kan for å sørge for at jeg blir inkludert i startoppstillingen, uttaler slovaken til LFC TV.

- Kolo er en stor spiller. Han er en veldig rutinert spiller, som har spilt i Premier League lenge. I løpet av de fem eller seks ukene han har vært i klubben har han vist hvilken kvalitetsspiller han er. Han er kommet for å spille i samme posisjon som meg, så vi får se hvem som får starte av oss.

- Jeg vil selvsagt forsøke å bli bedre også denne sesongen, etter at jeg mistet andre halvdel av forrige sesong. Jeg forsøkte å gjøre mitt beste under pre-season, og vise manageren hva jeg er kapabel til. Nå får vi bare se hvordan det går denne sesongen.

- Jeg er klar. Jeg har vært klar lenge. Jeg er alltid klar. Det er opp til manageren hvem som får starte. Jeg vil gi alt for å komme med på laget.

Skrtel pådro seg en smell på trening etter Steven Gerrrards testimonial, og kunne ikke spille treningskampene mot Vålerenga og Celtic. Han håper imidlertid å ha ristet av seg skaden før lørdagens kamp mot Stoke.

- Alle i troppen er spente foran lørdagen. Pre-season har vært veldig lang, og vi har ventet på denne første ligakampen. Nå er det ikke lenge igjen, og alle ser frem til denne kampen.

- Jeg har ikke kunnet trene de siste sju dagene på grunn av skade, men jeg føler meg bedre nå. Men jeg er fortsatt ikke 100% skadefri. Jeg har fortsatt to dager på meg til kampen, så jeg håper jeg kan bli bedre slik at jeg blir spilleklar til lørdagens kamp.