- Jeg skal stå på videre

Jordan Henderson akter ikke å hvile på laurbærene, selv om Liverpool leder Premier League etter fire serierunder.

Liverpools nummer 14 har spilt samtlige minutter av alle de fire ligakampene denne sesongen, og nærmer seg 100 kamper totalt for de røde.

- Det er selvsagt hyggelig, men jeg må sørge for at jeg jobber hardt og gjør det vanskelig for manageren å sette meg ut av laget, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Det er mange kvalitetsspillere i klubben som jobber hardt hver dag på trening for å kapre en plass i startoppstillingen. Forhåpentligvis klarer jeg å fortsette min harde jobbing og spille fotball.

Om uavgjortkampen mot Swansea på mandag har Henderson følgende å si:

- Til tider kontrollerte vi kampen ganske bra, men til andre tider klarte de å holde bra på ballen, så for publikum var det antagelig en god kamp, med noen fine mål. Vi viste vår mentale styrke når vi ikke ble slått, og vi kunne ha vunnet. Begge lag hadde sine perioder der de hadde ballen i laget og klarte å holde på den. I begynnelsen av første omgang var vi gode med ballen i laget, mens de kom tilbake mot slutten av omgangen.

- I annen omgang presset de oss litt mer, men vi hadde likevel et par sjanser til å få vinnermålet. Det klarte vi ikke, men vi er fortsatt ubeseiret, og forhåpentligvis klarer vi å holde den ubeseirede kamprekken gående.

- Forhåpentligvis kan vi fortsette å jobbe hardt på trening, og gjøre det samme som vi har gjort, og forhåpentligvis får vi et godt resultat på lørdag.

Henderson ble ellers imponert over Liverpool-debuten til Victor Moses.

- Jeg synes Victor var strålende. Det var hans debut, og han gjorde det veldig bra. Han tok seg forbi sidebacken og scoret et vakkert mål også. Han fikk en god start, og forhåpentligvis fortsetter han slik.

Midtbanespilleren kommer også med noen trøstende ord til tidligere lagkamerat Jonjo Shelvey, som ble dagens mann i Swansea både på godt og vondt.

- Det var litt merkelig å spille mot Shelvey, men du tenker ikke så mye på det mens du spiller. Jeg syntes han klarte seg ganske bra, så han fortjener ros.