- Jeg ville ikke ha byttet Suarez mot noen

Brendan Rodgers om Luis Suarez. Spissen scoret ytterligere to mål mot West Ham, og har nå 15 mål i Premier League. Manchester Citys Sergio Agüero er neste på toppscorerlisten med 12 mål.

- Jeg synes Agüero er en vidunderlig spiller. Jeg tror de fleste lagene i verden også ville ønsket seg Luis Suarez, uttalte Brendan Rodgers til pressen etter 4-1 mot West Ham.

- Agüero scoret sine to første mål i dette landet mot meg da jeg var i Swansea. Han kom inn og scoret to flotte mål den kvelden. Han er en ordentlig toppspiller.

- Men jeg ville ikke ha byttet Suarez mot noen. Jeg har muligheten til å jobbe sammen med ham hver dag. Det han gir på trening og til laget er bare en nådeløs lyst.

- Når du har en slik spiller, så ønsker du ikke gi slipp på det. Vi har et sterkt forhold. Det er en glede for folk å se ham, spesielt for meg som trener.

- Han er en veldig ydmyk kar. Det har vært sagt og skrevet mye om Luis, men han er en meget god kar, og han er en ekte proff. Hvis man snakker om tekniske ferdigheter og mentalitet, så er han blant verdens beste. Han er en briljant spiller.

- Han kunne trolig ha scoret ytterligere ett eller to mål i dag. Det var fint å se ham heade i mål. Det var et flott innlegg fra Glen Johnson, og en god avslutning.

- Jeg tror ikke dere kan sette en pris på ham for tiden, og jeg ville ikke ønsket å gjøre det. Hvis dere ser på stabiliteten i spillet hans nå og hvordan han spiller, så trives han virkelig med å være her og spille i Liverpool.

- For tiden er han blant de beste spillerne i verden.