- Jordan har vært strålende

Førstelagstrener Mike Marsh skryter av Jordan Henderson, og er imponert over 23-åringens innstilling og entusiasme.

Jordan Henderson har startet alle Liverpools syv ligakamper denne sesongen, og har vikariert i flere posisjoner. Forrige lørdag var han tilbake sentralt på midtbanen i Lucas Leivas suspensjonsfravær. 

- Jordan har vært strålende i alle kampene. Han kan spille hvor som helst på midten, og har i tillegg spilt vingback ved noen anledninger. Innstillingen og entusiasmen hans for spillet er noe alle kan se. De tekniske og taktiske kvalitetene hans skinner gjennom. Han har vært glimrende, sier Marsh til Liverpoolfc.com.

 

- Han finner seg godt til rette i posisjonen. Når han spiller sentralt på midtbanen tenker han mer taktisk, og når han spiller på kanten har han energien fremover og bakover. Han har mange kvaliteter.

 

- Jordan fikk en vanskelig start, noe som er tøft når du kommer til en klubb som Liverpool, men han har funnet seg til rette. Han har alltid vært en god spiller, men nå som han har tatt nye steg føler jeg at han viser hvilken god spiller han er.

 

Marsh spilte selv på midtbanen - for Liverpool mellom 1989 og 1993.

 

- Når du er en midtbanespiller må du følge med på hvordan spillerne rundt deg gjør det. Alle typer råd du kan gi må du dele, men vi er ulike spillere, for Jordan har en energi og løpskraft jeg aldri hadde.