- Jordan utvikler seg stadig

Lucas ser seg selv i Jordan Henderson, en spiller som i likhet med ham selv hadde en vanskelig start i Liverpool. Mot Sunderland spiller Jordan sin kamp nr. 100 for de røde.

Vi våger påstanden om at Jordan Henderson i dag vil runde et tresifret antall offisielle kamper for Liverpool. Enten det allsidige arbeidsjernet vil spille som høyre vingback, slik han gjorde sist mot Man Utd, som sentral midtbanespiller eller på en av flankene, vil Brendan Rodgers finne en plass til ham mot Sunderland.

- Jordan er en spiller som vokser og blir bedre hele tiden, bekrefter lagkamerat Lucas til LFC TV.

- Ved begynnelsen av forrige sesong spilte han nokså lite, men han fikk mer spilletid etter hvert og hvor hans arbeidsinnsats var fremragende og han hjalp laget mye.

- Jeg er så glad på hans vegne at han nå runder 100 kamper siden han hadde omtrent den samme starten som meg her.

- Vi kan se at han er en viktig del av laget. Han kan spille i mange posisjoner og han gjør alltid det manageren ber ham om.

- Vi håper bare at han blir enda bedre da han fortsatt er ung og ønsker å utvikle sitt spill.

- Jeg vil si at det er to sider ved sider ved det, svarer Lucas på spørsmålet om Sunderland nå vil få seg et løft i og med et managerskifte. – Det er ikke noe bra for laget, siden de nettopp har mistet sin manager, men på den andre siden vil alle spillerne starte på null og ønske å imponere den nye sjefen.

- Vi må bare tenke på oss selv og sørge for at vi presterer. Dersom vi gjør det, da har vi en god sjanse til å ta alle tre poengene.