- Kennys retur er viktig for fremtiden

Hovedeier John Henry forteller at Kenny Dalglish vil tilføre erfaring og kunnskap som blir viktig for at klubben skal nå sine målsettinger.

- Jeg er henrykt over å kunne ønske Kenny Dalglish velkommen tilbake til Anfield, uttaler John W Henry til Liverpoolfc.com.

- Kenny er en ruvende skikkelse i historien til Liverpool Football Club. Sammen med Bill Shankly representerer han hva klubben står for.

- Som spiller og manager etablerte Kenny seg som en fotballstorhet. Men det er bare halve historien. Hans medfølelse og lederskap i kjølvannet av Hillsborough-tragedien brakte stor trøst til familiene til de 96. Hans støtte til kampanjen for rettferdighet siden 1989 har vært årviss og inspirerende og har gitt ham en status som går langt utover det å være en ren sportsfigur.

- Returen til Kenny Dalglish handler ikke om fortiden. Vi bygger for fremtiden. Fra garderoben til styrerommet skaper vi en struktur som skal ta Liverpool tilbake til toppen. Det er ingen enkel oppgave. Kenny tilfører den slags intelligens, erfaring og kunnskap som vil hjelpe oss til å nå våre målsettinger.

- Tom (Werner), Ian (Ayre), Brendan (Rodgers) og jeg sammen med hver enkelt Liverpool-supporter, medarbeider og spiller ønsker Kenny velkommen tilbake med den samme varme og dype følelsen som han har vist for sin klubb i løpet av disse tiårene.