- Klubben ville ikke selge meg

Daniel Agger ble linket til Barcelona i sommer, men ble igjen på Anfield. Han har to og et halvt år igjen av sin kontrakt med klubben, og håper at han kan vinne noe med klubben.

For andre sommeren på rad ble Daniel Agger linket til Barcelona. Forrige sommer tviholdt klubben på den danske forsvareren, selv om Manchester City la inn bud godt over £20 millioner.

- I januar har jeg vært der i åtte år, og dersom du teller, hvor mange midtforsvarere som har vært innom i den perioden må du bruke mer enn en hånd. Det er veldig mange, men jeg er der fremdeles. Det tror jeg det er en grunn til. Det vet jeg at det er, sier den danske landslagskapteinen i et intervju med Ekstra Bladet.

- For meg handler det om å gjøre det så bra som mulig, for jeg vil fremdeles vinne noe. Jeg er der også av den grunn, og jeg tror det er mulig. Derfor er jeg interessert i å være med i en tropp av 25 sterke spillere, og de som er kjøpt i sommer har helt klart vært med på å heve nivået.

Han fikk også spørsmål om hvor nær han var et klubbskifte til Barcelona.

- Det var jo opp til klubben. Klubben ville ikke selge meg, og da var det slik.

Han fikk også spørsmål om han kom til å spille for noen annen klubb.

- Det vet jeg ikke. Nå har jeg to og et halvt år igjen av min kontrakt, og det vil jeg fullføre. Jeg er glad for at Liverpool gjør det bra. Vi har et spennende lag, og dersom jeg kan vinne noe med dem vil det være stort, for det er en kjempeklubb. Det så jeg så sent som i sommer, da vi var på tur rundt i Asia. Du får et sjokk når du ser på hvor mange som tenker på klubben, og hvor mange mennesker langt borte som elsker Liverpool.

- Det å se 120.000 mennesker på et stadion i Melbourne og rundt omkring i byen. Vi kunne ikke gå noen steder. Så fløy vi til Thailand. Vi hadde en 20km lang busstur, og hele veien sto det mennesker, og det var rødt hele veien. Folk var glade. Klubber det skjer med kan telles på en hånd. Selv om vi ikke har hatt de beste resultatene de siste årene, så er det imponerende at det bare vokser.