- Konkurranse vil gjøre oss bedre

Mamadou Sakho mener at fire landslagsspillere som kjemper om to plasser i midtforsvaret bare vil bidra til å bringe fram det ytterste hos hver enkelt.

Det er hard kamp om plassene hos Liverpool, og det gjelder ikke minst på midtstopperplass. Etter at Daniel Agger og Kolo Toure var paret som startet i Liverpools indre forsvar da denne sesongen begynte, er Martin Skrtel og Mamadou Sakho nå duoen som Brendan Rodgers benytter i sin oppstilling. Sistnevnte ble hentet fra PSG i sommer for £15M og mener at en slik konkurranse bare er sunn for ham selv og klubben.

- Jeg er her for å bli en bedre spiller, understreker den råsterke franskmannen overfor Liverpoolfc.com. – Jeg kommer bare til å fortsette å arbeide hardt og konsentrere meg om hva jeg kan, samtidig som jeg prøver å forbedre hva som måtte være mine svake sider.

- Det er likevel ikke noe annerledes fra hva jeg har gjort hele min karriere. Uansett når jeg blir tatt ut til å spille vil jeg stå rett opp og være klar, jeg er alltid beredt til å stå på den store scenen.

- Jeg synes Liverpool er heldige som har fire midtstoppere av topp klasse, som alle er landslagsspillere, fortsetter Mamadou, når han nå etter en liten periode på benken er tilbake på Liverpools startellever.

- Jeg tror vi alle vil få en sjanse til å spille og så er det opp til oss alle å gi alt for troppen, å hjelpe laget til å bli bedre.

- Når du har sunn konkurranse, da kan det bare bidra til at du får det absolutt beste ut av hver enkelt spiller.

- Alle karene på laget vil gi alt for å være i topp form, det kan bare være til det gode for laget og på den ønskede veien mot toppen av tabellen.