- Laget er godt nok for Champions League

Kolo Toure tror at Liverpool kan stå distansen ut i Premier League, og kvalifisere seg til neste års Champions League.

- Jeg er ikke i tvil om at denne troppen er god nok til å kvalifisere seg for Champions League, sier den erfarne ivorianeren til Liverpool Echo.

- Vi har så mange gode spillere, og det er flotte holdninger her. Vi er i en fantastisk klubb, legger han til.

- Vi må fortsette å spille bra hver uke, og gi 100% for våre lagkamerater og supporterne. Vi er oppe i toppen nå, og det er veldig viktig at vi forsøker å bli der. Sesongen er som en maraton, og det blir mange opp- og nedturer.

- Vi er fornøyd med vår posisjon nå, men vi må fortsette å jobbe hardt og forsøke å holde oss så nær toppen som mulig.

- Premier League er en tøff liga, og vi kan ikke se for langt frem. Vi må ta en kamp om gangen, og være skikkelig fokuserte, for vi vet det er veldig vanskelige kamper i denne ligaen. Alle kamper er som en finale for oss. La oss se hvor langt vi kan nå.

Midtstopperen innrømmer at andreomgangen mot Crystal Palace ikke var spesielt god.

- Vi vil lære av feilene vi gjorde mot Palace. Vi mistet konsentrasjonen litt etter å ha gjort tre mål. Vi må fortsette å spille ballen og bevege oss for å forhindre motstanderen fra å bli farlige. Vi må kontrollere kampene bedre enn vi gjorde i andre omgang. Manageren har fortalt oss at vi må bli bedre til det.

- Men det var også mye positivt å ta med seg fra kampen, og det viktigste var at vi tok de tre poengene. Etter at vi tapte på hjemmebane for Southampton var det viktig at vi slo Palace på Anfield, og det gjorde vi. Når du scorer tidlige mål blir det mye enklere.

- Den neste utfordringen er Newcastle. Vi kommer alle tilbake til Melwood etter landskampene, og det blir som en ny sesongstart igjen.

- Vår angrepsrekke er sterk. I Luis Suarez og Daniel Sturridge har vi to store spisser. Victor Moses er også et veldig viktig angrepsvåpen for oss. Luis viste mot Palace og Sunderland hvorfor det var så viktig at klubben beholdt ham i sommer. Vi ønsket alle at han skulle bli hos oss, for han er en toppspiss. Å ha spillere som ham og Sturridge er viktig. De er begge målscorere, og gjør en flott jobb for laget.

Toure er også blitt mektig imponert over forsvarskollega Mamadou Sakho, som nå har spilt fem kamper på rad siden overgangen fra Paris Saint-Germain like før transferdeadline.

- Sakho har funnet seg veldig raskt til rette. Han er en fantastisk spiller, noe han har bevist i kampene så langt. Han er sterk i lufta, sterk i kroppen, god med ballen i beina og veldig intelligent. Han er fransk landslagsspiller, og har allerede vist sine kvaliteter for oss.

Toure, Sakho og Martin Skrtel har fungert godt sammen i en tremanns backrekke de siste kampene.

- Det har krevd mye arbeid på treningsfeltet. Manageren forteller oss hva han ønsker, og så jobber vi forsvarerne og snakker sammen for å få det til, forklarer Toure.

- Vi har veldig dyktige spillere som har forstått forandringen som ble gjort veldig raskt. Det viser resultatene. Sakho, Skrtel og Agger er alle store spillere, så det er god konkurranse om plassene og vi virker veldig sterke bakover på banen.

Toure takker Liverpool for at han nå er tilbake på Elfenbenskystens landslag, hvor 32-åringen kan komme til å spille VM-kvalifiseringskampen mot Senegal på lørdag.

- Landskampene er veldig store kamper, og jeg gleder meg til å spille dem. De ringte meg hele tiden om at jeg skulle spille for landslaget, men jeg fortalte dem at jeg måtte være forberedt. Jeg måtte bruke tid og komme i spill igjen, for dersom du ikke spiller for klubben din er det alltid vanskelig å spille for landslaget. Du må være i form for å spille for landslaget, og jeg spilte ikke mye for Manchester City. Dette er en ny start for meg nå. Jeg spiller for en stor klubb i Liverpool, og jeg håper å hjelpe landslaget til VM.

- Man har stor respekt for Liverpool i Elfenbenskysten. De vet jeg spiller fast for en av de beste klubbene i verden. Alle i Elfenbenskysten har ventet på meg. Det var samtaletema at jeg ikke spilte for landslaget, men jeg visste hva jeg gjorde. Jeg kjenner mine kvaliteter. Jeg måtte jobbe hardt og spille kamper igjen. Nå er jeg klar til å hjelpe landslaget.