- Lagkameratene gjør livet enkelt for meg

Daniel Sturridge mener det er lagkameratenes fortjeneste at han har funnet seg så godt til rette i Liverpool.

24-åringen har gjort åtte mål på ni kamper denne sesongen, og 19 mål på 25 kamper siden han kom til Anfield i januar.

- Jeg har en god kjemi med Luis Suarez. Han er en trivelig fyr, og vi kommer godt overens både på og utenfor banen, så det er bra, sier Sturridge til Life and Times.

- Det er enklere når du har noen som Luis ved din side, som du kan dele scoringsbyrden med. Vi har også karer som Steven Gerrard og Victor Moses som kan bidra med scoringer. Hele laget kan bidra med scoringer. Forhåpentligvis klarer vi å fortsette i den formen vi har for øyeblikket, fortsetter spissen.

Sturridge ser på nettopp kaptein Gerrard som sin mentor på Anfield.

- Jeg må si at Gerrard er den spilleren som jeg ser på som min mentor. Han er en flott fyr både på og utenfor banen. Han er den typen som går godt overens med alle, og han er en utrolig mann. Han har tatt vare på meg helt siden jeg kom til klubben, og har hjulpet meg mye med å finne meg til rette i klubben og byen. Det er flott å ha ham rundt seg. Han har vært en av verdens beste spillere i mange år, så jeg har stor respekt for ham.

Sturridge trives som plommen i egget i Liverpool for tiden.

- Det har vært utrolig å være en del av lagets suksess denne sesongen. Det er en familiestemning i klubben. I byen bryr alle seg om fotball, og spøkene sitter løst blant Liverpool- og Everton-fans når du går på gata. Det er ikke intenst, men det er en sterk hunger etter suksess, og alle ønsker å hjelpe Liverpool å komme tilbake dit klubben var tidligere. Nå er det opp til oss spillerne.

- Alle ønsker å oppnå suksess. Vi kan ikke være fornøyd med andre- og tredjeplasser. Det handler om vinnermentalitet, og det er noe som manageren har prentet inn i oss nå. Alle ønsker å vinne hver eneste kamp.