- Langt unna avtale

Liverpool er interessert i Henrik Mhkitaryan, men det virker vanskeligere enn antatt å sikre seg armenerens underskrift ettersom han også eies av en tredjepart.

Det russiske nyhetsbyrået Tass opplyste på torsdag at Henrikh Mhkitaryan var klar til å reise til Merseyside for en legetest. Representanter for Liverpool FC har senere tilbakevist den påstanden, men har i stedet pekt på at det er problemer med forhandlingene.

Liverpool FC syntes å ha kommet til enighet om en overgangssum for Shakhtar Donetsk-spilleren, men den ukrainske klubben er visstnok ikke alene om å eie spilleren. Shakhtar Donetsk deler eierskapet med en forretningsgruppe som har investert i spilleren. Et slikt eierskap er vanlig blant klubber i Øst-Europa og Sør-Amerika. Tilsvarende situasjon måtte løses da Javier Mascherano gikk permanent til Liverpool.

Å få til en overgangsavtale med en tredjepart involvert har vist seg å være vanskelig. Kilder i Anfield-klubben hevder at en potensiell avtale er veldig langt unna. Saken kan komme til å pågå i flere uker. Dessuten er også andre klubber interessert i spilleren.

Kilder: Daily Mirror, Press Association.