– Legesjekken i morgen

West Hams styreformann, David Gold, avslører at Andy Carroll ikke gjennomfører den medisinske testen i London før i morgen.

Gold, styreformann i West Ham United, forteller via nettsamfunnet Twitter at Carrolls medisinske test ikke finner sted før i morgen.

Tidligere i dag rapporterte både Sky Sports, The Guardian og BBC Sport at spilleren allerede var i gang med legesjekken, men det skal ifølge West Ham-representanten ikke stemme.

Det forventes uansett at kjempespissen, som nylig kom hjem fra ferie, vil bestå testen til tross for en hælskade han pådro seg i slutten av forrige sesong.

Tidligere i dag opplyste Liverpool Echo at den medisinske testen ville gjennomføres om kort tid. De skrev videre at West Ham og Liverpool sannsynligvis er enige om en overgangssum på omkring 15 millioner pund, noe som blir det dyreste spillerkjøpet i West Ham noensinne. De personlige betingelsene skal være i orden.

Les også: – Carroll er enig med West Ham

Flere, inkludert Sky Sports, forventer at Carroll skriver under på en avtale som varer i seks år, og det ventes at han skal få utbetalt £100 000 i uka de neste årene på Upton Park.

24-åringen nettet sju ganger på 24 kamper da han var på utlån hos hovedstadsklubben forrige sesong. I Liverpool-drakta scoret Carroll totalt elleve mål på 58 opptredener.