- Legger mindre press på meg selv

Daniel Sturridge sier at han legger mindre press på seg selv nå enn tidligere i karrieren, og dette har hjulpet ham til bedre prestasjoner på banen.

Sturridge har gjort åtte mål på 14 kamper for Liverpool siden £12M-overgangen fra Chelsea i januar. Blant annet har han gjort mål mot topptrioen Manchester United, Manchester City og Chelsea. Dette mener spissen at han har klart fordi han ikke er så kritisk til seg selv lenger.

- Det er flott å score mål, men hovedmålsettingen da jeg kom til klubben var å bidra til å ta Liverpool fremover. Jeg ønsker ikke å legge for mye press på meg selv når det gjelder å score mål. Det er bare slik jeg er. Jeg har alltid lagt press på meg selv, men nå har jeg sluttet å gjøre det i stå stor grad som tidligere, sier spissen til Liverpool Daily Post.

- Jeg har konsentrert meg om å hjelpe laget til å vinne kamper, og jobbe så hardt som jeg er i stand til på fotballbanen. Gjør jeg det, vil ting gå av seg selv ute på banen. Så nå fokuserer jeg på å holde meg i toppform. Spiller jeg opp mot mitt beste vil jeg være i stand til å hjelpe laget.

- Scorer jeg mål på veien er det fantastisk. Slår jeg målgivende pasninger er det fantastisk. Men hovedsaken er at laget får positive resultater og at vi avslutter sesongen godt.

Mens Luis Suarez soner sin suspensjon på 10 kamper er det Sturridge og Fabio Borini som er Liverpools spissalternativer. Duoen kjenner hverandre godt fra tiden i Chelsea sammen.

- Jeg kommer veldig godt overens med Fabio. Vi spilte sammen i Chelsea, hovedsaklig for reservelaget, og så var vi inn og ut av førstelagstroppen. Drogba og Anelka var på toppen av sine karrierer da Fabio forlot Chelsea.

- Det var flott å se Fabio score sitt første Premier League-mål mot Newcastle, og jeg gratulerte ham etterpå. Han er en veldig trivelig kar, som jobber veldig hardt. Jeg skjønner problemene han har hatt med skader, for jeg har hatt en del skader selv etter at jeg kom hit. Men jeg kan bare tenke meg hvordan det føltes for ham å få så lange skadeavbrekk. Forhåpentligvis slipper han unna skader neste sesong, slik at han blir i stand til å vise fansen og alle andre hva han er kapabel til.