- Lei meg for at fotballen ikke tar fokus

Brendan Rodgers uttalte på pressekonferansen etter 2-2 kampen mot Chelsea at han var lei seg for at ikke fotballen var det store samtaleemnet etter kampen.

Luis Suarez headet inn utligningsmålet på overtid av overtiden i dagens kamp, men det var en situasjon med Branislav Ivanovic midtveis i andre omgang mediene satte fokus på etter matchen og ikke uruguayanerens 30.scoring for sesongen.

- Jeg vil vurdere bildene i ro og mak, og så kommentere situasjonen senere, sa Rodgers.

- Jeg vil foreta en ærlig vurdering av situasjonen, og så kommentere den etterpå. Jeg er ikke her for å komme med forhastede kommentarer eller spådommer nå.

- Dette er en klubb med utrolige verdier og etikk. Vi vil vurdere dette som klubb, for det er helt klart at ingen er større enn denne fotballklubben, ingen spiller eller manager.

- Som fotballmanager, stab og spillere representerer vi denne klubben, både utenfor banen og spesielt på banen. Men tiden er ikke inne for å kommentere dette nå.

- Jeg vil alltid snakke åpent og ærlig om spillerne og beskytte dem når jeg kan, men med all respekt vil jeg foreta en ærlig vurdering av situasjonen først.

- Jeg vil alltid forsvare folk dersom jeg tror de har rett. Dersom jeg tror de har gjort noe galt, vil jeg fortelle dem det. Det har jeg allerede gjort med Luis tidligere denne sesongen. Og så kommer vi oss videre fra det. Dersom det er gjort noe galt, må man akseptere konsekvensene som følger.

- Jeg er lei meg over at vi ikke snakker om fotball nå, for karakterstyrken og oppofrelsen vi viste i kampen var helt fantastisk. Suarez spilte ikke sin beste kamp, men han står på og jobber, og han gjorde det viktige andremålet for oss.

- I første omgang var tempoet vårt for dårlig. Vi spilte med tre på midtbanen for å kontrollere den og få ballen til å gå hurtig, men pasningsspillet vårt var ikke godt nok. Vi ga bort ballen for lett.

- Selv om vi hadde et par muligheter synes jeg ikke vi spilte opp mot vårt beste i første omgang. I pausen sa jeg til spillerne at vi måtte være mer aggressive i spillet vårt og vise den intensiteten vi har vist store deler av sesongen.

- I andre omgang var vi strålende. Vi fikk et par mål, og skulle kanskje ha scoret flere. Peter Cech gjorde noen vidunderlige redninger.