- Ligaen blir ikke avgjort på Boxing Day

Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini, tror ikke en seier eller et tap mot Liverpool på Boxing Day vil være avgjørende for hvem som vinner Premier League denne sesongen.

- Vi er akkurat i ferd med å avslutte første halvdel av Premier League-sesongen. Det skal spilles to kamper til før vi er halvveis, men denne ligaen handler ikke bare om Liverpool og Manchester City. Fem eller seks lag vil kjempe om tittelen til siste slutt, spår chileneren i et intervju med Manchester Citys offisielle nettside.

- Det blir en veldig vanskelig kamp mot Liverpool, og vi er klar over at de ikke bare handler om Suarez. De er gode for øyeblikket, spiller veldig bra, og vi må være på tå hev, fortsetter Pellegrini.

Midtbanespiller James Milner er enig i at det er flere spillere enn Suarez som vertene må se opp for.

- Luis Suarez har en ganske god sesong. Han er en farlig spiller. Vi har møtt farlige spillere tidligere denne sesongen også, men han vil definitivt være blant de farligste, så vi må holde ham i sjakk. Men Liverpool er et topplag som har en god sesong, og det handler ikke bare om å stoppe Suarez. De har plenty med andre spillere som kan volde oss problemer også, sier Milner.

Etter åtte hjemmeseire og 35-5 i målforskjell på disse kampene er i alle fall selvtilliten i orden i City-leiren foran møtet med Liverpool.

- Målet er å vinne kampen. Det fine er at vi har toppspillere i angrep og også i forsvar. Vi har en veldig sterk tropp, slår den spanske vingen Jesus Navas fast.

- Vi må jobbe veldig hardt på trening nå for å forberede oss godt til Liverpool-kampen. Gjør vi de tingene vi ønsker å gjøre, har vi mange muligheter i denne kampen.

- Det er sant at Liverpool spiller bra denne sesongen. De er et sterkt lag, men vi har tro på oss selv og at vi kan ta de tre poengene, avslutter Navas.