- Liverpool er en attraktiv klubb

Liverpool har ikke deltatt i Champions League siden 2009, men Ian Ayre mener klubben fortsatt er attraktiv for de beste spillerne. Klubben klarer også å holde på de beste spillerne.

- Om Liverpool fortsatt kan tiltrekke seg de beste? Helt klart. Ikke bare å tiltrekke seg de beste, men også holde på de beste, sier administrerende direktør Ian Ayre til Liverpool Echo.

- Se på forpliktelsene til spillere som Suarez, Agger, Skrtel og Sterling, som alle har signert nye avtaler. Alle spillerne som har forpliktet seg, enten de har kommet inn eller har vært her fra før, viser at de har tro på planen og manageren.

- Jeg har ikke vært i noen forhandlinger det seneste året hvor en spiller eller agent har sagt at de ikke synes Liverpool er stor nok eller en bra nok mulighet.

- Vi er fortatt en klubb i verdensklasse og en attraksjon i verdensklasse for spillere. Jeg leste at Daniel Sturridge sa at han hadde kommet til den største klubben i Premier League, og det sier alt. Han har spilt for både Chelsea og Manchester City. Han hadde sett størrelsen og styrken til denne klubben og hva den betyr på bare noen få dager her.