- Liverpool er med i toppsjiktet

Mamadou Sakho understreker at spill i CL neste sesong er hovedmålet på Anfield, men at formen de røde viser om dagen beviser at de er med helt i toppen.

Mamadou Sakho er tilbake i startelleveren etter en liten periode på benken, og sammen med midtstopperkollega Martin Skrtel holder han for eksempel visekaptein Daniel Agger ute av laget for øyeblikket.

Den kraftfulle franskmannen er i likhet med sine kollegaer på Melwood høyt oppe etter storseieren mot Tottenham. Han håper å kunne score flere mål, er glad for at han bare møter Luis Suarez på trening, men det viktigste vil alltid være at Liverpool som lag oppnår målet om minimum spill i Europa neste sesong.

- Når vi møter hverandre mann mot mann på trening er det noen ganger at han vinner duellen, andre ganger greier jeg å gjøre det, gliser Sakho på spørsmål om Luis Suarez fra Liverpoolfc.com.

- Alt jeg prøver å gjøre er å spille mitt eget spill og vise mine egne kvaliteter, men det er klart at det er vanskelig mot Luis siden han er en spiller av verdensklasse.

- Det er ingen tvil om at det er bedre å spille med ham enn mot ham. Jeg er heldig som får gjøre det, men det viktigste er likevel hva Luis bidrar med for laget.

- Det var en herlig atmosfære i garderoben etter den seieren, forklarer 23-åringen når han tenker tilbake på seieren mot Tottenham sist søndag. – Det er normalt at du feirer og setter pris på et slikt øyeblikk da det ikke er hver dag du vinner med fem mål borte mot Tottenham.

- Vi er alle veldig fornøyde med hvordan kampen utartet seg, veldig tilfredse med resultatet og med den innsatsen som alle la for dagen.

- Jeg tror det bare viser at Liverpool er med i toppsjiktet og det er der vi ønsker å holde oss. Det var en sterk melding som vi sendte ut, og selv om vårt hovedmål er å kvalifisere oss for Champions League så får se når det nærmer seg slutten av sesongen og om vi da også kan være med i kampen om selve tittelen.

- Jeg har mine egne små mål når det gjelder å score, selv om de kan være ganske vanskelige å oppnå som en forsvarer, fortsetter stopperen som nylig scoret sitt første mål i Premier League mot West Ham og headet i stolpen mot Spurs.

- Det var synd jeg ikke greide å utnytte den sjansen, men det viktigste var at laget vant og at vi også holdt buret rent for første gang på en god stund. Det å score vil for meg alltid være underordnet i forhold til at laget vinner kampen.