- Liverpool er mitt hjem

Luis Suarez blir stadig linket til andre klubber. Nå sist Bayern München. Men nok en gang gjentar uruguayaneren at han ser for seg å bli i Liverpool i lang tid fremover.

Det er i dag nøyaktig to år siden Luis Suarez kom til Liverpool. Etter overgangen fra Ajax i januar 2011 har spissen gjort 43 mål på 84 kamper for klubben, og med sine 17 scoringer er han nest øverst på toppscorerlisten i Premier League denne sesongen.

- Jeg håper å bli i Liverpool i veldig lang tid, for dette er en enorm klubb som gutter drømmer om å spille for, sier 26-åringen til Liverpoolfc.com.

- Jeg er veldig stolt over å være i en klubb som Liverpool, og er glad for at jeg bestemte meg for å komme hit. I løpet av mine to år i klubben har jeg vært med på spektakulære og veldig spesielle øyeblikk som jeg aldri vil glemme.

- Det har vært noen vanskelige perioder også, men med støtten fra min familie, klubben og fansen har alt gått bra for meg.

- Jeg føler meg hjemme her. Når jeg er i byen får jeg støtte og oppmuntringer fra de lokale innbyggerne, og det er veldig viktig. Og når jeg kommer til klubben så føles det som om folk har kjent meg hele livet. Det bidrar til at jeg føler meg hjemme.

- Jeg håper jeg kan hjelpe laget så lenge som mulig, og jeg forsøker å gjøre både klubben og fansen veldig fornøyd.

- Det er enorm forskjell på gatefotball i Uruguay og fotballen som spilles i Premier League. Men jeg plukket kanskje med meg ting jeg lærte på gata som jeg kanskje ikke ville ha lært om jeg hadde vokst opp med å spille fotball på en vanlig bane. Vi snakker om ulike kulturer og ulike levesett.

- Jeg angrer ikke måten jeg lærte meg fotball på. Heller tvert i mot. Jeg er takknemlig for alt jeg lærte på gata i Uruguay, og jeg har nådd dit jeg er i dag delvis på grunn av det.

- Når jeg er ferdig på trening her i Liverpool, forsøker jeg å komme meg hjem og spise lunsj med min kone mens min lille datter fortsatt er i barnehagen. Så drar vi og henter henne i barnehagen, og da pleier vi som regel å gå en tur i parken eller et annet sted hvor hun kan leke, forteller Suarez om dagliglivet i Liverpool.

- Av og til reiser vi inn til byen og rusler rundt der. Det har aldri vært noe problem, og det er en av grunnene til at jeg er så lykkelig her.