- Liverpool er synonymt med e-cup

Jamie Carragher mener at spill i e-cup bør være et minimumsmål for en klubb av Liverpools størrelse. De røde står i fare for å stå utenfor det gode selskap for andre gang siden 1999.

Liverpool ligger på 7.plass i Premier League, fem poeng bak femteplasserte Arsenal. De røde har imidlertid én kamp mer spilt enn London-laget. De røde må inn på en 5.plass for å være garantert i Europa League neste sesong.

- Før Southampton-kampen lå det bakhodet: «Fjerde, du vet aldri. Vi får se hva vi klarer.» Jeg tror imidlertid at vi kan legge det til side etter tapet der, sier Jamie Carragher til Liverpool Daily Post.

- Liverpool trenger e-cupfotball. Klubben er synonymt med europeisk fotball. Vi er et stort navn i europeisk fotball. Vi må bestandig være med der.

- Vi må bare vinne kamper. Jeg vil ikke sette noen mål. Jeg er lei av å si at vi går for fjerde eller det ene eller det andre. Det var det vi gjorde før Southampton-kampen før det gikk helt galt. Når du taper før et landslagssopphold, kan du ikke få tapet ut av systemet.

- Villa-kampen vil ha vært i managerens system i noen uker. Han vil ha grublet på den. Villa-kampen er meget viktig. Vi må bare ta én kamp av kampen og se hvor vi havner.