- Liverpool har gitt meg nesten alt

Daniel Agger sier i et intervju at han er Liverpool FC stor takk skyldig og at han ønsker å ha et like godt forhold til klubben i fremtiden som han har i dag. Flattert over interesse fra Barcelona.

- Jeg synes du må si at det er positivt, svarer Daniel på spørsmål fra Jyllands-Posten om det at Barcelona ønsker å kjøpe visekapteinen til Liverpool. – Det er positivt at noen liker det du gjør. Når en klubb som Barcelona synes det da gir det deg et løft og det er jeg fornøyd med. Jeg kan ikke nekte for det, men det betyr ikke at noe vil skje.

- Hvis det skulle bli en overgang da er det hva som skjer. Det er ingen ting som jeg kan diktere eller avgjøre. Jeg har en kontrakt med Liverpool som løper i tre år til og hvis de ønsker å beholde meg, da vil de beholde meg.

- Liverpool vil alltid være klubben som har gitt meg nesten alt i min karriere. Når tiden er inne for å reise, da ønsker jeg å ha det samme forholdet til Liverpool som jeg har nå. Jeg har tilbrakt åtte år her. Det er noe som påvirker deg. Som følge av det ønsker jeg aldri å miste det forholdet jeg har til Liverpool.

- Det var riktig for meg å signere den kontrakten, på det tidspunktet av mitt liv og i min fotballkarriere, sier Daniel om avtalen som han gjorde med Liverpool i fjor sommer. – Liverpool har gitt meg mitt livs kontrakt. Det er en fantastisk kontrakt, og sammen med det gode livet jeg lever her er det en veldig god kombinasjon.

- Å komme inn blant topp fire er vårt mål, sier dansken om dagens helrøde lag. – Champions League er den gjeveste turneringen og vi har vært ute i noen år nå. Vi har savnet de kampene og det ville være et stort mål å nå, og hvis vi kan få inn noen flere spillere tror jeg det er realistisk. Det sier jeg med tanke på det antall poeng som vi har skaffet oss i dette kalenderåret og som viser at vi er på rett vei.